Svenska Engelska Danska

OM JCM

Vi är JCM

1993 introducerade det svenska företaget JCM Elektronik en revolutionerande produkt på den svenska marknaden - AKKA-plattan.

Efter många års utveckling hade världen fått en svensk produkt som skulle komma att revolutionera utvecklingen hos människor med neurologiska funktionsstörningar.

AKKA-plattan visade sig ha en enorm betydelse för utveckling och livskvalitet hos människor med neurologiska funktionshinder, primärt barn men ofta även vuxna med medfödda eller förvärvade neurlogiska skador.

Tjugo år senare lanserades uppföljaren - AKKA Smart. Med vidareutvecklad förflyttningsteknik är AKKA Smart ett helt system som gör det möjligt för både barn och vuxna att uppleva den utveckling, förhöjda livskvalitet och oberoende som systemet innebär för brukare, personal och anhöriga.

JCM Elektronik är sedan 2014 en del av den svenska hjälpmedelskoncernen Hjälpmedelsteknik i Sverige och Nordic Assistive Technology Group och AKKA-systemet stödjer idag utvecklingen och bidrar till ökad självständighet hos tusentals människor i Skandinavien, Europa och Asien.


För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår